joi, 21 iulie 2011

Cum sa iti faci propria "Z-Palette"...

    Daca aveti,  la fel ca si mine, o gramada ( nu foarte mare ce-i drept )  de farduri mono care zboara de colo-colo prin gentutele cu  farduri si nu stiti  ce sa faceti cu ele, va dau eu o idee, una de la care sa porniti si poate va  iese ceva mult mai spectaculos si mai practic decat mie. Daca gasiti alta solutie va rog sa imi comunicati si mie ...a mea a fost de moment.
Pentru cele care nu stiu ce este o Z-Palette va pun un link aici, iar cele care stiu despre ce e vorba sper sa se distreze copios de comparatia mea . :)
Din punctul  meu de vedere Z-Palette este o minune pentru a-ti pastra astfel de farduri sau , in cazul in care mergi undeva si nu vrei sa iei cu tine toate trusele de farduri , sa pui in ea doar ceea ce stii ca vei folosi.
Exista sub forma aceasta de ...pastile sa le zic asa , atat farduri de ochi cat si blush-uri , farduri pentru sprancene, pudra compacta,  astfel poti sa tii in trusa cam tot ce iti trebuie pentru a realiza un machiaj complet.
Din cate stiu eu , in Romania nu se gasesc, dar e posibil sa ma insel pentru ca nu am cautat foarte amanuntit. Oricum pretul cred ca e pe masura, in UK costa in jur de 20  lire.


Sa incepem 
Se ia una bucata cutie metalica ( a mea a este cutia de la o bricheta, nu e neaparat sa fie metalica ) 


 Se aplica pe partea metalica a elementilor banda dublu adeziva  .  


Se pozitioneaza in cutie dupa bunul plac si rezultatul..........Voila! Mai e loc pentru un singur fard mov mat :)


Sau o alta varianta pentru doar 2 nuante pe care  sa le ai in poseta este sa nu arunci cutiuta de la blush-ul pe care tocmai l-ai terminat. O cureti bine si lipesti, tot cu banda dublu-adeziva, elementii in locul pudrei.


Sper ca va e de ajutor ideea mea.
Elementii sunt de la Andrada , o fata super serioasa care are un blog sale cu produse cosmetice de la o gramada de firme cunoscute. Am comandat de la ea de multe ori si sunt foarte multumita.
O sa fac un review al produselor cand am timp.
E tarziu acum si trebuie sa merg la somn.
See you soon!

Un comentariu: